Helsenytt En informasjonsportal og annonsebilag for bedre helse

– Viktig med den riktige brunfargen

Bikini fitness-utøver Eileen K. Røst trener hardt, spiser sunt og har kontroll på alle detaljer. Betakaroten Vitamintilskudd hjelper henne med den perfekte brunfargen.

Når Eileen K. Røst ikke er på jobb som frisør, er sjansen stor for at du finner henne i treningsstudio. Etter at den blide 30-åringen fra Trondheim bestemte seg for å satse på bikini fitness i 2011, gikk det bare to år til hun ble norgesmester. Nå er målet å klatre på resultatlistene internasjonalt.

– Bikini fitness er en «mild» form for kroppsbygging, men det stilles like fullt høye krav til riktig trening og kosthold. Og på konkurransedagen gjelder det å skinne, bokstavelig talt.

 

Konkurransetid

– Før jeg går på podiet, blir kroppen sprayet med en mørk brunfarge. Den er mye mørkere enn en vanlig «tan», og det er viktig å ha et godt grunnlag for at den skal se best mulig ut. I oppkjøring til konkurranser tar jeg litt sol, i tillegg til Betakaroten Vitamintilskudd, forteller Eileen.

Betakaroten er et naturlig fargestoff som finnes naturlig i mange grønnsaker. Stoffet lagres som A-vitamin i cellene i underhudsfettet. Når huden utsettes for sollys – både naturlig og i solarium – blir den raskere brun. Samtidig blir fargen dypere og jevnere.

 

Gyllen og varm farge

– Jeg har brukt Betakaroten Vitamintilskudd jevnlig i fem, seks år. Min naturlige brunfarge blir litt gråaktig, men med tilskuddet blir den mer gyllen og varm. Jeg får rett og slett en «freshere» farge, noe som er en fordel både i konkurranse og ellers. Det er jo viktig å få mest mulig ut av de få soldagene vi får her i Trondheim, smiler Eileen.
Hun forteller om flere venninner som er lyse i huden og derfor lett blir brent av den første vårsolen.

– Når de følger gode solvaner og bruker Betakaroten Vitamintilskudd blir de mindre røde. I stedet får de den gylne, dype brunfargen de ønsker seg. Og så varer den lenger. Det er godt for både kroppen og selvtilliten!

 

Naturlig

Betakaroten Vitamintilskudd fra betakaroten.no inneholder den høyeste lovlige doseringen av betakaroten. Produktet har en unik sammensetning, og gir maksimal effekt i både naturlig sol og solarium. I motsetning til syntetiske produkter i markedet er Betakaraoten Vitamintilskudd et naturlig tilskudd. Derfor er det ekstra rent og kraftig, og er helt uten bivirkninger. Sammenhengende bruk gjennom året anbefales for maksimal effekt og utbytte av solingstiden.

/* ]]> */