Helsenytt En informasjonsportal og annonsebilag for bedre helse

Som et nytt liv

Inger Grindalen ble sykmeldt på grunn av søvnproblemer og muskelsmerter. Naturpreparatet Sleepwell Forte har gitt henne søvnen og overskuddet tilbake.

– Det er veldig givende, men samtidig krevende, forteller Inger Grindalen. Hun jobber som lærer og assistent for elever som trenger ekstra oppfølging, vi treffer henne på telefonen etter endt arbeidsdag. Det har vært en lang dag, men 56-åringen fra Rælingen i Akershus er i fin form. Slik har det ikke alltid vært.

– De siste seks, sju årene har jeg hatt store søvnproblemer, hovedsakelig på grunn av sterke muskelsmerter. Det har ført til lite og avbrutt søvn, sier Inger, som kan dokumentere nøyaktig hvor dårlig det sto til.

– Jeg skaffet meg en app til telefonen. Den registrerte søvnrytmen gjennom natten, så jeg har det «svart på hvitt» at jeg var nede i 1,5 time dyp søvn. Resten av natten lå jeg og vred meg i sengen, forteller hun.

 

Kuttet ut sovepillene
Da hun var sykmeldt i en lang periode fra sin forrige jobb, brukte Inger medikamenter utskrevet av lege for å få sove. Men kuttet dem ut da hun begynte i ny jobb.

– Jeg slet med «hang over» og fryktet andre bivirkninger. Det gikk greit å slutte, problemet var bare at søvnen forsvant i samme slengen. Så da var jeg tilbake til start. Frykten for å sove dårlig holdt meg oppe sent på kvelden, forteller hun.

– Jeg våknet mange ganger i løpet av natta, og var sliten, mørbanket og nedfor da det var tid for å stå opp.

 

Ikke skummelt å legge seg
Situasjonen endret seg først da Inger fikk kjennskap til Sleepwell Forte.

– I starten var jeg skeptisk. Men etter noen uker merket jeg at det ikke lenger var skummelt å legge seg. Jeg sovnet raskt, og fikk sove hvis jeg våknet i løpet av natten. På morgenen våknet jeg med klart hode og nytt overskudd, forteller hun.

– Det er nydelig å ikke grue seg til natten. Nå gleder jeg meg til leggetid. Jeg sovner raskt, og sover oftest helt til vekkerklokka ringer. Det gir meg overskudd og godt humør som jeg trenger både på jobben og i fritiden, sier Inger, som har anbefalt Sleepwell Forte til bekjente som også har søvnproblemer.

– I tillegg er jeg mindre plaget av muskelsmerter. Det er som et nytt liv!

 

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og føre til både raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Sleepwell Forte inneholder blant annet tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, og slik kan preparatet bidra til at et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Oppsøk lege hvis du har alvorlige og langvarige søvnproblemer.

/* ]]> */