Helsenytt En informasjonsportal og annonsebilag for bedre helse

Dyp og varig brunfarge

Sommeren gjør noe med oss. Den lyse og varme årstiden gleder vi oss til i når vinteren står på som verst. Solbriller, caps og lette klesplagg. Strandliv og grilling. Dette assosierer vi med sommer. Andre ting som vi helt naturlig forbinder med sommer er solkrem og intensiv soling.

I sommermånedene bruker nordmenn flere hundre timer under solen, i jakten på varig brunfarge. Det er sunt med tilførsel av sol, og det er ikke så rart vi nordmenn er soltørste etter et langt vinterhalvår.

 

Dyp og varig brunfarge

Ja, du har sikkert sett reklamen på TV eller i annonser. Den delikate oransje pakken med den lett gjennkjennelige hawaii blomsten. Den er ikke til å ta feil av. Betakaroten har blitt en bestselger, og årlig kjøper flere tusen nordmenn betakaroten i jakten på en gyllenbrun og varig brunfarge.

Betakaroten er et naturlig vitamintilskudd som kan bidra til en dypere brunfarge ved soling. Dette er fordi betakaroten er fargestoffet som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, og omdannes til Vitamin A i kroppen hvor fargestoffet lagres i underhudsfettet.

Når du først er i solen har du både bedre beskyttelse og bedre grunnlag for en dyp og varig gyllenbrun farge. Fargestoffet gjør huden din mer motstandsdyktig og kan beskytte deg mot farlig og skadelig UV-stråling samtidig som du kan bli raskere brun.

Om du ønsker å prøve bestselgeren er det bare å fylle ut skjemaet nederst på siden!

 

 

Betakaroten Vitamintilskudd – den originale

Allerede i 2007 ble Betakaroten vitamintilskudd introdusert i Norge. Tilskuddet inneholder den høyeste lovlige doseringen av betakaroten. Produktet har en unik sammensetning og gir maksimal effekt. I motsetning til mulige syntetiske produkter i markedet, er Betakaraoten vitamintilskudd et naturlig tilskudd. Derfor er det ekstra rent og kraftig, og er helt uten bivirkninger. Derfor sier vi at at Betakaroten vitamintilskudd er «for serious tanners».

Legg inn din bestilling før sommeren er skikkelig i gang, halv pris ut mai måned!

Betakaroten

Bestill i dag for kun 149,-

Prøv den originale Betakaroten Vitamintilskudd. Leveres direkte til din postkasse, alltid gratis frakt.

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.

Ja takk! Jeg vil bestille Betakaroten til kun 149 kr for 2 måneders forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 2 måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun 149 kr i måneden (298 kr annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo

/* ]]> */