Helsenytt En informasjonsportal og annonsebilag for bedre helse

Ja til sterkere muskler og ledd!

Koster det litt mer å komme seg ut av sengen om morgenen? Frister det å droppe aktiviteter fordi du er stiv og støl i ledd og muskler?

De fleste av oss opplever muskel- og leddsmerter, som kan ha mange årsaker. Det kan skyldes alvorlige lidelser som gikt, fibromyalgi og Bekhterevs sykdom. Men ofte skyldes plagene ikke sykdom. De er knyttet til faktorer som livsstil, kosthold og det faktum at vi blir eldre. 

Tunge løft, stress og andre psykiske problemer øker risikoen for ledd- og muskelsmerter. Men stillesitting er faktisk en stadig vanligere årsak til disse plagene. Gjennom media kan man få inntrykk av at halve befolkningen deltar i triatlonløp. Slik er det ikke. Jevnt over er vi mye mindre aktive i hverdagen enn for noen tiår siden. En rekke livsstilsplager og sykdommer kommer av ensidige bevegelser på jobb og for mange timer i godstolen hjemme.

 

Kosthold

Kostholdet spiller en viktig rolle for helsen vår. Et sunt og variert kosthold er viktig for å sikre kroppen, inkludert ledd og muskler, nødvendige næringsstoffer. Et sunt kosthold er dessuten viktig for å unngå overvekt, som i seg selv er en risikofaktor med tanke på belastning av muskler og ledd.

Hvis du er usikker om du får i deg nok av de viktige næringsstoffene gjennom ditt vanlige kosthold, kan du vurdere å supplere dietten med et kosttilskudd.

 

Curapro – nytt i Norge

Curapro er et nytt kosttilskudd i Norge. Virkestoffene i CuraPro er nøye sammensatt for å gi positiv effekt på ledd og muskler, i tillegg til å styrke immunforsvaret og dempe betennelser. Curapro kan bidra til å redusere symptomer knyttet til stress, tretthet og utmattelse.

Produktet er også egnet for forebygging, og det anbefales å starte inntaket så tidlig som mulig.

 

Viktige vitaminer

Curapro inneholder i tillegg vitaminene C, D og K2 samt gurkemeie. Vitamin C bidrar blant annet til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg styrker det immunforsvaret. Vitamin D bidrar til at immunforsvaret og musklene fungerer normalt, mens vitamin K2 har gunstig effekt på skjelettet, knokler og muskler.
Gurkemeie er kjent som krydderet som hjelper mot «alt». Gurkemeie har lange tradisjoner i naturmedisin i Østen. Virkestoffet curcumin ser ut til å ha effekt på fordøyelsesplager og slitasjegikt.

 

Et dytt i riktig retning

I tillegg til en daglig dose Curapro, er det fornuftig å gjøre andre endringer i livsstilen. Fysisk aktivitet er for eksempel kroppens egen medisin mot ulike «vondter» og plager.
Men du trenger ikke å melde deg på Birken den første uken. Moderat mosjon er det som skal til for å styrke muskler og ledd. I tillegg hjelper fysisk aktivitet deg med å holde vekten, og ruster deg mot psykiske påkjenninger. Mer energi, økt mestringsfølelse og et bedre selvbilde er andre positive «bivirkninger». Kom i gang i dag, bestill din prøvepakke nedenfor:

/* ]]> */