Helsenytt En informasjonsportal og annonsebilag for bedre helse

– Har aldri opplevd maken til effekt

Dagrun Danielsen elsker å være aktiv, men den spreke 45-åringen merket at muskulaturen ble lettere sur. – Etter at jeg begynte med Curapro flyr jeg opp bakkene som aldri før!

Fysisk aktivitet har alltid vært viktig for Dagrun Danielsen. Sykepleieren fra Trondheim er en ordentlig friskus, som bader hele året, trener på helsestudio og gjerne nyter en lang sykkeltur, før hun går tur med familiens to hunder.

– I utgangspunktet er jeg i god fysisk form. Samtidig er det klart at kroppen tåler mindre etter hvert som årene går. 45 er jo ingen alder, men det er ikke tvil om at ting er litt tyngre enn før. Jeg ble også mer stiv og støl i forbindelse med turer og trening, forteller Dagrun.

 

Interesse for helse

Det var interessen for helsefaget som først brakte henne i kontakt med Curapro, et nytt kosttilskudd som er utviklet blant annet for å forebygge og lindre ledd- og muskelplager.

– Jeg leser det jeg kommer over, og var spesielt interessert i å finne ut mer om helseeffekten av krydderet gurkemeie da jeg kom over en annonse for Curapro. Det inneholder gurkemeie og framstod som et seriøst og bra produkt, så jeg bestemte meg umiddelbart for å prøve, forteller Dagrun. Etter kort tids bruk merket hun positiv effekt på musklene.

 

Tåler mer

Etter noen ukers bruk av Curapro merket hun at kroppen tålte mer fysisk aktivitet.

– Jeg føler meg generelt sterkere i kroppen. Den tåler mer før muskulaturen blir sur. Forleden klarte jeg 40 repetisjoner av en styrkeøvelse jeg vanligvis må gi meg på når jeg kommer til 20, og jeg flyr opp bratte bakker uten å bli så sliten og stiv som før, sier Dagrun fornøyd. Hun beskriver Curapro-effekten som «overraskende».
– Jeg har brukt andre kosttilskudd i samme kategori, men kan med hånden på hjertet si at ingen har hatt like rask og god effekt som Curapro. Dette er tingen for meg, og jeg anbefaler det til alle.

 

Styrker ledd og muskler

Virkestoffene i Curapro er nøye sammensatt for å gi positiv effekt på ledd og muskler, i tillegg til å styrke immunforsvaret og dempe betennelser. Kosttilskuddet kan i tillegg bidra til å redusere symptomer knyttet til stress og utmattelse.

Curapro inneholder vitaminene C, D og K2 samt gurkemeie. Vitamin C bidrar blant annet til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg styrker det immunforsvaret. Vitamin D bidrar til at immunforsvaret og musklene fungerer normalt, mens vitamin K2 har gunstig effekt på skjelettet, knokler og muskler.

Gurkemeie er kjent som krydderet som hjelper mot «alt». Gurkemeie har lange tradisjoner i naturmedisin i Østen. Virkestoffet curcumin ser ut til å ha effekt på fordøyelsesplager og slitasjegikt. Kosttilskuddet er egnet for forebygging, og det anbefales å starte inntaket så tidlig som mulig. Bruker du blodfortynnende medisiner bør du rådføre deg med din lege før inntak av Curapro.

/* ]]> */